Just another day in St. Maarten
Door: Bianca
Blijf op de hoogte en volg Bianca
27 Maart 2012 | Nederland, Amsterdam
Hoi Allemaal!
Vandaag een kort verslag, want mijn dag was niet zo interessant, al zeg ik het zelf.
Gisteravond zijn Laura en ik gezellig met z’n tweeën achter gebleven, want Melinda ging slapen bij haar vriend. Vanmorgen toen Laura de tafel wilde dekken, was het heel gewoon om 3 ontbijt schaaltjes te pakken. Hmmm raar we waren met z’n tweetjes. Moet je nagaan hoe snel je iets gewend bent haha.
We zijn naar stage gelopen en onderaan de berg hadden we met Melinda afgesproken.
Eenmaal op stage ging de dag vrij vlot. Ik heb de dag gedraaid, hoewel Rosita ook een paar dingetjes wilde doen (zoals voorlezen e.d.) Maar ik vond het al lang best even rust haha. Vandaag was het echt zooo warm. Zelfs in de klaslokalen, waar ventilatoren hangen was het vies benauwd. Echt dat Nederlandse onweer weer. Gelukkig nog geen onweer gehad. De dag verliep goed, hoewel ik de leerling wel veel moest waarschuwen. In de middag mochten de leerlingen in de hoeken spelen. Samen met Keith heb ik een blokkentoren gebouwd met 350 kleine blokjes. Samen nog op de foto geweest en onze toren haha. Jaa het kind kwam in me naar boven hoor haaha.
Na stage zijn we naar huis gelopen in de bloedhete zon. Wat was ik blij dat ik thuis was.
Thuis hebben we gegeten en de was gedaan. Rond 4 uur gingen Laura, Michel en ik richting Philipsburg. Melinda en Dennis bleven thuis. Hier hebben we nog even een cocktail gedronken en zijn daarna snel door gereden naar de supermarkt. Aardappels met doppertjes/worteltjes en 1-minuut steaks.
In de supermarkt lieten we een pot witte bonen uit onze handen vallen, wat natuurlijk niet de slimste zet was.
Gelukkig werd dit snel opgeruimd en zijn wij naar huis gereden. Thuis heeft Melinda heerlijk gekookt en we hebben genoten!
Nu is het 10 uur en zijn we best moe, dus duik ik snel mijn bed in, zodat ik morgen fris en fruitig op stage kan verschijnen.
Veel liefs en kusjes,
x Bianca
Veel liefs en kusjes,
x Bianca
28 Maart 2012 - 10:04
Papa:
Dag Bianca,
Jouw verslag van de Prins Willem Alexander school was indrukwekkend. Je realiseert je dan dat ons onderwijssysteem beter geregeld is.
Het duurt nog twee dagen en dan zijn we ook op Sint Maarten.
We hebben de laatste inkopen voor je gedaan (naast alle verzorgingsspullen ook snorkels!).
Misschien kun je met dat warme weer het beste naar het strand en gaan zwemmen.
We wensen je nog een paar prettige stagedagen toe en ...
Veel liefs en tot ziens vrijdag!
Papa