Nog maar 5 dagen!! - Reisverslag uit Almere Stad, Nederland van Bianca Bauer - WaarBenJij.nu Nog maar 5 dagen!! - Reisverslag uit Almere Stad, Nederland van Bianca Bauer - WaarBenJij.nu

Nog maar 5 dagen!!

Door: Bianca

Blijf op de hoogte en volg Bianca

21 Februari 2012 | Nederland, Almere Stad

Hee allemaaaaal!!

OOHH wat komt het toch vreselijk dichtbij zeg!! Het zijn nog maar 5 dagen, waarin ik het heel erg druk heb met het regelen van van alles en nog wat.

In Sint Maarten ga ik stage lopen in twee groepen 3. De leerkrachten werken nauw samen met elkaar en wilde ook een stagiaire delen, wat mij erg leuk lijkt. Het is mijn eerste keer in groep 3, dus ik ben reuze benieuwd en heb er erg veel zin in!

Afgelopen zaterdag hebben alle vrienden een surprise party georganiseerd voor Sven, Martje en mij. Nou ik kan je verzekeren dat we alle drie echt niets door hadden, maar het was zooooo leuk! Daarna nog voor de laatste keer gaan stappen met z'n allen, wat ook echt superr was hahaha. Nogmaaals bedankt jongens =D

Zondag hadden we nog een borrel/feestje gepland staan met familie en vrienden. Dit was erg leuk en gezellig, hoewel ik wel een beetje moe was van de nacht ervoor hahaha, maar dat mocht de pret niet drukken. Erg leuk dat iedereen gekomen was en papa, mama en oma'tje bedankt voor het regelen ervan!

In het vooruitzicht staan nog een paar drukke en volle dagen, waarin ik nog een keer met Martje en Sven uit eten gaa en voor de rest ga genieten van mijn laatste dagen met familie en vrienden!

Aankomende zondag is het zover ik vlieg met KLM Airlines en mijn vliegtuig vertrekt om 8:40 naar Sint Maarten.

Mijn volgende reisverslag zal ik gaan schrijven vanuit de brandende zon, met hopelijk een heerlijke cocktail naast me, haha..

Liefs en bedankt voor het volgen!!
x Bianca

• 21 Februari 2012 - 12:03

Thomas:

Ga het zeker volgen! Veel plezier. xx

• 22 Februari 2012 - 16:48

Marieke:

Hey schat,

Héél véél plezier. Geniet ervan!
    Al ga ik je echt wel missen op zaterdag :-(
    Nog maals heel veel plezier, geen dingen doen die ik ook niet zou doen :-) en vooral met heel veel ervaring en hele mooie verhalen terug komen.

Dikke knuffel en tot eind mei...

Xxx Mriekje

• 24 Februari 2012 - 19:25

Marloes:

Ooooh zo spannend!!
    Lekker genieten!

• 26 Februari 2012 - 09:50

Mama & Papa:

Hoi lieverd, vanmorgen vroeg stonden we nog op Schiphol om afscheid te nemen en als je dit leest bent je in St. Maarten. Geniet van je eerste weekje vrij en van de cocktails!

Liefs en een dikke knuffel!
    Mama & papa